15612
page-template-default,page,page-id-15612,bridge-core-2.8.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-26.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8

  Si një platformë shkëmbimesh, bashkëpunimesh dhe vizibiliteti, “Festivali Kulturor Shqipëri–Izrael” gëzon një sërë partneritetesh me aktorë në fushën e artit dhe kulturës në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar, veçantisht në Shqipëri, Izrael, Europe dhe Sh.B.A..

Partnerët institucionalë që kanë mbështetur këtë edicion hapës 2021 të Festivalit:

 

(The Tirana Municipality, Credins Bank, the Embassy of Israel in Albania, Ministry of Culture of Albania, Tirana Municipality, American Jewish Committee, the Academy of Arts, The Marubi Multimedia and Film Academy, The Albanian National Radio and Television) 

 

“Festivali Kulturor Shqipëri–Izrael” mirëpret vendosjen e partneriteteve të reja dhe bashkëpunimit me aktorë të sektorit publik dhe privat, duke u angazhuar për të sjellë projekte të standarteve më të larta dhe programacion artistik dhe kulturor të ekselencës. Për informacion të mëtejshëm për mundësitë e bashkëpunimit dhe mbështetjes së platformës së Festivalit, lutem na kontaktoni në isralb.info@shalom.al.