Qendra Shalom
15819
page-template-default,page,page-id-15819,bridge-core-2.8.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-26.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8
SHALOM & ISRALB (PDF)-02

“Festivali Kulturor Shqipëri–Izrael” është një iniciativë e Qendrës Shalom – një organizatë jo-qeveritare, jo-fitimprurëse e themeluar në Shqipëri në vitin 2004, e cila i dedikohet valorizimit dhe aktivizimit të potencialeve të shumëfishta për bashkëpunim dhe shkëmbime mes Shqipërisë dhe Izraelit në të mirë të zhvillimit dhe mirëqenies së dy vendeve, përmes projektesh dhe partneritetesh në një gamë të gjerë fushash, duke përfshirë artit dhe kulturën, arsimin dhe sportet, punë të bamirësisë, si edhe inovacionin dhe sipërmarrjen e lirë.

 

Qendra Shalom është një organizatë jo-fitimprurëse me numër të regjistrit kombëtar tatimor NIPT K62314003I, me llogari bankare pranë Raiffeisen Bank Albania përkatësisht në Lek Shqiptar AL79202110060000000001623699 and në valutë Euro  AL64202110060000000011623699.

“Festivali Kulturor Shqipëri–Izrael” mirëpret vendosjen e partneriteteve të reja dhe bashkëpunimit me aktorë të sektorit publik dhe privat, duke u angazhuar për të sjellë projekte të standarteve më të larta dhe programacion artistik dhe kulturor të ekselencës. Për informacion të mëtejshëm për mundësitë e bashkëpunimit dhe mbështetjes së platformës së Festivalit, lutem na kontaktoni në isralb.info@shalom.al.